Direct naar inhoud
Containerdagen 22 en 23 augustus 2024

Containerdagen 22 en 23 augustus 2024

Wat een Begin! Containerdagen bij de Potsmaat en Zanderskamp

 

 

We zijn van start gegaan met ons verduurzamingsproject voor 83 woningen, en dat konden we natuurlijk niet zomaar stilletjes doen. Samen met Klomps Bouwbedrijf hebben we op 22 en 23 augustus 2024 twee geweldige containerdagen georganiseerd voor de bewoners van de Potsmaat en Zanderskamp. En wat waren het topdagen!

Het idee was simpel: alle bewoners konden hun grofvuil in de containers gooien, zodat de aannemer straks lekker de ruimte heeft om te klussen. Maar dat is niet alles! We wilden er namelijk ook nog een feestelijk tintje aangeven. Daarom hebben we ’s middags een frietkar laten komen. Iedereen kon genieten van frietjes, snacks en wat te drinken. Zo werd het een gezellige boel in de buurt!

De sfeer was fantastisch! Mensen hielpen elkaar met het sjouwen van spullen, en het was duidelijk dat de buurt echt betrokken was. De heren van team ComfortElkaar, de heren van Kompas, en natuurlijk onze eigen toppers van WIJ hebben ook flink de handen uit de mouwen, zodat iedereen al zijn spullen kwijt kon in de container.

Maar we zijn nog niet klaar! Op 11 oktober organiseren we nóg een containerdag voor de laatste blokken van de Zanderskamp. Ook daar gaan we weer een mooie dag van maken!

Kortom, het waren twee geslaagde dagen, en we willen iedereen bedanken die z’n steentje heeft bijgedragen.

 

 

Naar top